jueves, 2 de junio de 2011

Conseller Felip Puig, tome apuntes.

·

5 comentarios:

Piedra dijo...
2 de junio de 2011, 2:37  

A puig, después de leer los comentarios que hizo, creo que solo se le puede cortar los webos y hacérselos tragar.
¿Pero en manos de quien esta el gobierno, como no vamos a estar indignados?

http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/20110531/puig-plantea-que-los-mossos-lleven-una-camara-casco/1026169.shtml

El muy hijo de la grandisima puta (con perdón) dice que solo lamenta lo desagradable de las imágenes y que se ocultó cuando les pegaban a los pobrecitos mossos.

Anónimo dijo...
2 de junio de 2011, 14:51  

As final han presentat denuncia col·lectiva contra en felip puig o no? Pêrque no presionen per fer que sigui destituit i jutjat per abús de poder, amenaces, entre altres coses...
A lo millor ja es fa i des de s'illa no m'he enterat, però no sembla que hi hagi massa presió a n'aquet sentit... molts recolzen ets acampats de bcn i diuen que es van passar tant es mossos com en felipet... i per cert, es podria fer? (lo de dur-ló a judici)
I per una altra banda... ja saps que jo tir més cap es primitivisme... creus realment que es pot aconseguir sa reforma des sistema sense passar per ses armes? Ho dic pêrque es sistema una hora o s'altra es defensarà fent que lo d'en felipet sembli una broma, a no ser que realment no es canvii res i l'unic que es fagi sigui redistribuir una mica, cosa que vol dir no fer res realment.
He anat seguint ses convocatories que s'han fet as poble i es manifest (se suposa que estatal) fa un poc de pena... per intentar agradar a n'es maxim de gent crec... es manifest que van repartir per aquí, es darrer punt diu "reducció de sa despesa militar", que cony vol dir açò, una broma? hauria de ser eliminació i reconversió de tot s'aparato i organigrama militar... dic aquet punt com t'en podria dir més d'incoherències així... encara que per jo es va dir molt i bastant clar a n'es manifest des F.C., i si sa gent no arriba a entendreu es mereix lo que li passi, amb açò retorn a n'es primitivisme, realment creus que sa tecnologia, base i culpable de totes ses pèrdues de llibertats que hem nat visquent, mos pot solucionar res? Jo crec que no, i és més, crec que através d'ets ordenadors (per lo que van fer sa "netetja", per agafar ets ordenadors i treure info, noms, etc.) criminalitzaran es moviment, quant es capital es vegi realment apretat, per justificar s'us de sa força... perque prest tindrem govern de dretes per tot es territori estatal, amb açò vui dir "mano dura", i sa crisi no s'arreglará perque venguin "millors gestors" pêrque crec que es comença a entreveure es principi des fi d'una època i me sembla que comença es perïode de reducció de població... alemania (motor econòmic europeu) sense nuclears vol dir que hi té q'haver manco feina industrial, per lo tant sobrarà mà d'obra; aquet virus misteriós que no se sap d'ont ha sortit; sa sabuda manera de sortir de crisis semblants anteriorment ha estat guerras mundials...
I per acabar, me sap greu s'enganxada amb "s'anarquista cristià" aquell... però es que aquet tipus de gent sol ser "giracamies"... apart de que encara esper que responguis com vas dir ("sin tiempo de leeros y contestar...") i te muis (es un retret no esper que contestis ara ja...).
Que vagi bé, seguiré mirant sense dir massa cosa...

markuko dijo...
3 de junio de 2011, 22:33  

Buenas P,

Seguro que de cámaras, solo enseñarían lo que les interesa. Si esta medida se llevara a cabo, lo ideal sería hacer públicas todas la cintas.

Lo de hoy ha sido mas jarto todavía. Después de incumplir la ley con respecto a la identificación de los policías, ahora se están pensado anularlo. Vaya tropa!

Saludos.

markuko dijo...
3 de junio de 2011, 22:44  

Bones A,

Recolzo qualsevol tipus d´iniciativa per treure aquest tipus de la conselleria d´interior. Per desgracia nostra, no crec que mai arrivi a passar.

He anant seguint de molt aprop la protesta, i tot i acabar d´estar operat del genoll he asistit al màxim que he pogut. El meu parer es que la gent no te la idea exacte de la profunditat del canvi que demanem, tot i així, he decidit fer d´altaveu i no mostrar cap crítica.

Surti el que surti d´això (crec que es una bona llavor) sempre es bo veure que la gent encara te indignació.

No problem pel tema de la cridoria, es un home gran, d´una altre generació, amb una educació i uns valors bassats en la religió, i ja sabem que aquesta, moltes vegades, es amiga de la impossició.

Crec que es important que gent de la seva edat volgui reivindicarse i informarse fora dels mitjans.

Anyway...Salut i bon carme.

Anónimo dijo...
13 de junio de 2011, 17:32  

INFORME TÉCNICO PERICIAL:
LA ESTRUCTURA SOCIAL ESTA AL BORDE DEL COLAPSO. EL MOMENTO FLECTOR, ESFUERZOS CORTANTES Y ESFUERZOS NORMALES DEL SISTEMA HIPERESTÁTICO QUE SE ANALIZA NO PUEDE SOPORTAR UNA SOLICITACIÓN -FUERZA- DE VIOLENCIA POLICIAL, INJUSTICIA, REPRESIÓN, CORRUPCIÓN, TOTALITARISMO…. MÁS.
LA CAPACIDAD PORTANTE DE LA REFERIDA ESTRUCTURA ESTÁ AL LÍMITE DE SU RESISTENCIA Y POR TANTO EN EQUILIBRIO INESTABLE.
POR TODO LO EXPUESTO, ESTE TÉCNICO Y CUALQUIERA QUE SE PRECIE, RECOMIENDAN SU DEMOLICIÓN.
SE SUSCRIBE ESTE INFORME A PETICIÓN DE TODOS LOS HOMRES DE CORAZÓN LIMPIO Y RECTO PROCEDER , CUYA VIDA GUARDE DIOS MUCHOS AÑOS, PARA QUE CONSTE DONDE PROCEDA.

visitas del día

Suscripción vía email

Introduce tu email:

Translate


Label Cloud

Échale un vistazo

Frase del dia

¿Como se genera dinero?